Over ons

20 jaar ervaring in de installatietechniek

 Sterk in installatietechniek

Installatiebedrijf Will van der Velden is ruim 20 jaar actief in de installatietechniek. In deze jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, ventilatie en centrale verwarming. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen en onderhouden van cv-installaties, het verzorgen van complete renovaties van badkamers en woningaanpassingen in het kader van het langer thuis blijven wonen.

Ook op het gebied van duurzame oplossingen zoals zonnecollectoren en warmtepompen kunt u bij terecht. Bent u geinterreseerd en wilt u vrijblijvend meer advies of heeft u vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als erkend installateur voor aanleg en onderhoud van gas, water, CV en sanitair installaties zijn wij aangesloten bij de branche organisatie Techniek Nederland. 


Bent u geinterreseerd en wilt u advies of heeft u vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Advies alleen is niet vrijblijvend en hieraan kunnen kosten verbonden zijn. Bij kleine werkzaamheden zal er een miniumtarief van 1 uur aan u berekend worden.